O nama

Sa sedištem u Bačkoj Palanci, ova firma koja u sebi objedinjuje duh i posvećenost neimara i najsavremeniju tehnološku snagu, uveliko se uspešno bavi izgradnjom stambenih i industrijskih objekata, kao i proizvodnjom elemenata za gradnju, razvijajući se svakodnevno u pravcu svojih neograničenih vizija.

Radun inženjering kompanija sa preko 200 zaposlenih. To je samo još jedan u nizu pokazatelja koji ovu kompaniju definišu kao jednu od najuspešnijih porodičnih kompanija.

Radun inženjering Bačka Palanka

Prvo je osnovano preduzeće "Radun" Export - Import, Beograd 24.08.1992. godine.
1998. godine sedište je prebačeno u Novi Sad, takođe promenila se i osnovna delatnost - proizvodnja metalnih konstrukcija i inženjering.
2006. godine preduzeće je promenilo ime i sedište u "Radun iženjering" Bačka Palanka.

Preduzeće se bavilo uvozom sirovina i repromaterijala za potrebe industrije i poljoprivrede, uvozom opreme ( za Jugoalat iz Novog Sada, Sevojno iz Užica, Nectar iz Backe Palanke i dr.), inzenjering poslovima i industrijskom gradnjom. Trenutna delatnost i planovi za budućnost su: industrijska i stambena gradnja kao i proizvodnja elemenata za gradnju ( betonske i čelične konstrukcije, ventilacione kanale, YU dimnjake, proizvodnja gradjevinskih folija, betonske galanterije i td.).

Radun inženjering je:
- osnivač fabrike za preradu voća i povrća "NECTAR" Bačka Palanka
- privatizovao je u decembru 2005.godine građevinsko preduzeće "Građevinar" iz Bačke Palanke
- i sam Radun inženjering ima preko 100 zaposlenih-
 - Vesti

Skinite NACRT UGOVORA O PRIPAJANJU „RADUN-INŽENJERING“ I „GIP GRAĐEVINAR“ ovde


Započeta izgradnja stambeno poslovnog objekta u Beogradu, u ulici Gospodara Vučića broj 27


19.05.2011. godine započeli radove na izgradnji stambeno-poslovno apartmanskog kompleksa u Beogradu, na adresi Živka Davidovića broj 81. Veličina objekta je cca 32.000 m2


Započeti radovi na višestambenom objektu u Novom Sadu ul.Arhimandrita Jovana Rajića


čitaj više

 - Vremenska Prognoza