Politika ljudskih resursa

Od samog početka svog postojanja Radun inženjering je prepoznao vrednost i značaj ljudskog potencijala. Trudimo se da svim članovima našeg tima pružimo mogućnost životne ravnoteže u odnosu na profesionalni i lični razvoj i da u okviru kompanije stvorimo klimu koja podržava ispoljavanje individualnosti i keativnosti. U skladu sa zahtevima savremenog poslovanja a i zbog svojih planova za budućnost, u konstantnoj smo potrazi za ambicioznim ljudima tehničkog obrazovanja koji svoju karijeru žele uspešno da razvijaju u oblasti gradnje, projektovanja, inženjeringa i sl.

Ako ste pouzdana, dinamična, kreativna i odgovorna osoba, spremna na timski rad i dokazivanje u potsticajnoj radnoj sredini, te ukoliko ste spremni s nama da kreirate zajedničku budućnost, javite nam se, a mi ćemo Vam pružiti priliku za profesionalan i lični razvoj u dinamičnom poslovnom okruženju.

Kao nagradu za posvećenost poslu, zaposlenima je zagarantovan siguran put ka poslovnom uspehu. Želja nam je da promovišemo svoje zaposlene i da im pružimo šansu da se razvijaju uz kompaniju. Proverite ovde jeste li baš Vi osoba s kompetencijama kakve tražimo u našem timu? Svoje molbe i CV u Word formatu pošaljite na e-mail: hr@radun.rs.

 - Vesti

Skinite NACRT UGOVORA O PRIPAJANJU „RADUN-INŽENJERING“ I „GIP GRAĐEVINAR“ ovde


Započeta izgradnja stambeno poslovnog objekta u Beogradu, u ulici Gospodara Vučića broj 27


19.05.2011. godine započeli radove na izgradnji stambeno-poslovno apartmanskog kompleksa u Beogradu, na adresi Živka Davidovića broj 81. Veličina objekta je cca 32.000 m2


Započeti radovi na višestambenom objektu u Novom Sadu ul.Arhimandrita Jovana Rajića


čitaj više

 - Vremenska Prognoza