proizvodnjaMontažne armirano betonske konstrukcije

 -

Svi elementi su izrađeni u pogonima naše kompanije uz obavezan i odgovarajući nadzor kvaliteta. Gotovi prefabrikovani elementi se odvoze do mesta ugradnje gde se montiraju. Montaža se izvodi na licu mesta i prilagođava se potrebnoj dubini fundiranja u zavisnosti od karakteristike tla.

Čelične konstrukcije

 -

Čelik nudi nova zanimljiva rešenja, jer su čelične konstrukcije po svojim svojstvima pogodna za univerzalnu primenu bez obzira na to, da li se radi o poslovnim, industrijskim, trgovačkim ili sportskim objektima.

Ventilacioni kanali

 -

Sa boljim zaptivanjem modernih prozora i vrata provetravanje stanova dobija sve veći značaj. Kroz zaptivanje prozora i vrata je onemogućena promaja, što predstavlja uspešan tehnički napredak. Nasuprot tome, potpuno zaptivanje otvora zahteva novi način za potrebnu izmenu vazduha u prostorijama. Ova izmena je omogućena odgovarajućim ventilacionim sistemom.

Troslojni montažni YU DIMNJAK

 -

Troslojni montažni YU-dimnjak, sastavljen je od industrijski izrađenih elemenata koji po svojoj konstrukciji i kvalitetu upotrebljenih materijala osigurava besprekorno delovanje i trajnost. Okrugli presek, unutrašnja šamotna cev i višeslojna konstrukcija su osnovne karakteristike ovog sistema. Okrugli presek osigurava najpovoljniji protok dimnih gasova uz minimalni presek i majmanje otvore, kao i najlakše čišćenje.

Beton

 -

Današnja proizvodnja betona je skoro nezamisliva bez korišćenja aditiva za betone. Sve nove generacije aditiva gotovo po pravilu se prvo koriste u našem betonskom pogonu. Postignuta je saradnja sa svim značajnijim proizvođačima građevinske hemije.

Termoskupljajuća folija

 -

Termoskupljajuća folija je od polietilena niske gustine. Nakon izlaganja temperaturi od 120 - 185 stepeni folija se skuplja i oblikom prilagođava proizvodu koji obavlja. Termofolija se koristi zato što je ekonomski isplativa, jednostavna za upotrebu, ne propušta vodu, ekološki bezbedna i može da se reciklira. Proizvod koji se štiti polazna je osnova celokupnog procesa izrade folije.

 - Vesti

Skinite NACRT UGOVORA O PRIPAJANJU „RADUN-INŽENJERING“ I „GIP GRAĐEVINAR“ ovde


Započeta izgradnja stambeno poslovnog objekta u Beogradu, u ulici Gospodara Vučića broj 27


19.05.2011. godine započeli radove na izgradnji stambeno-poslovno apartmanskog kompleksa u Beogradu, na adresi Živka Davidovića broj 81. Veličina objekta je cca 32.000 m2


Započeti radovi na višestambenom objektu u Novom Sadu ul.Arhimandrita Jovana Rajića


čitaj više

 - Vremenska Prognoza