B.Palanka
B.Palanka
Proizvodni Pogon
+381 21 754 211 Pon - Pet 08:00 - 16:00 Drugo železničko naselje 11, 21400 Bačka Palanka office.bp@radun.rs
+381 21 60 43 260 Pon - Pet 07:00 - 16:00, Sub: 07:00 - 15:00 Branka Bajića 76, 21400 Bačka Palanka
SRPS ISO
ISO 9001:2015
SRPS ISO
ISO 14001:2015
SRPS ISO
ISO 45001:2018
KONTAKT

Industrijska i stambena izgradnja

Prefabrikovani armirano- betonski elementi

Izgradnja biogasnih
postrojenja

Radun inženjering - naša priča

Jezgro poslovanja kompanije Radun inženjering je izgradnja industrijskih objekata – prefabrikovanih hala za višestruke namene. Proizvodne hale, skladišta, hladnjače, mlekare, silosi samo su neki od objekata koji su rezultat predanog rada i zalaganja svih naših zaposlenih. Pored industrijske bavimo se i stambenom izgradnjom. Ponosno ističemo da smo realizovali velike poduhvate gradeći kompleksne stambeno-poslovne objekte kao i značajan broj individualnih stambenih objekata. Uz visok stepen društvene odgovornosti, kao podrška u očuvanju životne sredine, ušli smo i u segment izvođenja građevinskih radova za biogasna postrojenja.

    PRISUTNI NA TRŽIŠTU PREFABRIKOVANIH BETONSKIH KONSTRUKCIJA JOS OD 1988 GODINE

SEGMENTI POSLOVANJA

INDUSTRIJSKA GRADNJA

Ubrajamo se u firme koje iza sebe imaju veliki broj izgrađenih montažnih AB hala za višestruke namene.

BIOGASNA POSTROJENJA

Svesni vitalnog značaja očuvanja životne sredine, kao društveno odgovorna kompanija opredelili smo se za usmerenje ka izgradnji biogasnih postrojenja.

STAMBENA GRADNJA

Pored izgradnje stambeno-poslovnih kompleksa velikih površina, uspešno smo izgradili određeni broj individualnih stambenih objekata kao izvođači radova i kroz investicionu gradnju.

PROIZVODNJA BETONA

Naša prva fabrika za proizvodnju lakoagreagtnog betona počela je sa radom davne 1977. godine. Kasnije je napravljena nova, modernizovana u cilju efikasnijeg upravljanja u procesu pravljanja betona.

PREFABRIKACIJA

Sistem građenja iz programa AB prednapregnutih i AB prefabrikovanih elemenata u potpunosti može zadovoljiti sve zahteve naših investitora.

TRANSPORT

Transportne kapacitete naše kompanije čine vozila koja su opremljena najmodernijim uređajima za kontrolu kretanja vozila i robe kako za standardni tako i za vangabaritni transport.

Sertifikovani smo u skladu sa međunarodnim standardima

  • SRPS ISO 9001:2015SISTEM MENADŽMENTA KVALITETOM
  • SRPS ISO 1400:2015UPRAVLJANJE ZAŠTITOM ŽIVOTNE SREDINE
  • SRPS ISO 45001:2018UPRAVLJANJE ZAŠTITOM ZDRAVLJA I BEZBEDNOŠĆU NA RADU

Pridružite se našem timu

Trudimo se da svim članovima našeg tima pružimo mogućnost životne ravnoteže u odnosu na profesionalni i lični razvoj i da u okviru kompanije stvorimo klimu koja podržava ispoljavanje individualnosti i keativnosti. U skladu sa zahtevima savremenog poslovanja, i zbog svojih planova za budućnost, u konstantnoj smo potrazi za ambicioznim ljudima tehničkog obrazovanja koji svoju karijeru žele uspešno da razvijaju u oblasti gradnje, projektovanja, inženjeringa i sl. Želja nam je da promovišemo svoje zaposlene i da im pružimo šansu da se razvijaju uz kompaniju. Proverite ovde jeste li baš Vi osoba koja poseduje kompetencije kakve tražimo u našem timu?

Namenske oplate - biogasna postrojenja

Opredelili smo značajne raspoložive resurse, kako u ljudskom potencijalu, znanjima i veštinama tako i kroz značajne investicije u namenske radijalne sisteme oplate neophodne za potrebe izgradnje biogasnih postrojenja. Pored ove namenske oplate, u proizvodnom pogonu Radun inženjeringa u Bačkoj Palanci, izradili smo specijalnu namensku oplatu za livenje kapitela stuba. Ovakav kapitel, kada se izlije, formira proširenje stuba koje predstavlja zahtev pojedinih tehnoloških rešenja. Trenutno smo sposobni da gradimo fermentore od preko 30m u prečniku i do 10m visine. Za prethodne dve godine od kako smo započeli ovu vrstu građevinskih radova, od 2017. godine, uz specijalno dizajnirane sisteme oplata u koje smo investirali, uspešno smo izgradili cca 10MW biogasnih postrojenja i ova brojka je u konstantnom porastu.