B.Palanka
B.Palanka
Proizvodni Pogon
+381 21 754 211 Pon - Pet 08:00 - 16:00 Drugo železničko naselje 11, 21400 Bačka Palanka office.bp@radun.rs
+381 21 60 43 260 Pon - Pet 07:00 - 16:00, Sub: 07:00 - 15:00 Branka Bajića 76, 21400 Bačka Palanka
SRPS ISO
ISO 9001:2015
SRPS ISO
ISO 14001:2015
SRPS ISO
ISO 45001:2018
KONTAKT

NADZOR
KVALITETA

Svi elementi prefabrikovanih betonskih konstrukcija se izrađuju u našim pogonima uz odgovarajući nadzor kvaliteta i tačnosti izvođenja.

TRANSPORT

Gotovi prefabrikovani elementi se odvoze odgovarajućim  transportnim sredstvima do mesta montaže gde se montiraju auto-dizalicom.

FUNDIRANJE

Temeljna konstrukcija izvodi se na licu mesta ili u proizvodnom pogonu i prilagođava potrebnoj dubini fundiranja u zavisnosti od karakteristike tla.

ZATVARANJE
OBJEKTA

Kada su objekti izgrađeni zatvaraju se različitim tipovima pokrivača, panela sa ispunama u zavisnosti od namene objekta i  arhitektonskih zahteva.

INDUSTRIJSKA
IZGRADNJA

Višedecenijsko prisustvo na tržištu prefabrikovanih betonskih konstrukcija donelo nam je iskustvena znanja od neprocenjive vrednosti. Svakom novom poslu pristupamo poučeni pređašnjim iskustvom što nam omogućava kvalitetno planiranje i sagledavanje svih aspekata datog projekta kao i predviđanje potencijalnih izazova. Istovremeno imamo veoma  otvoren pristup ka novim saznanjima i njihovoj implementaciji.

Sveobuhvatno, kroz primenu iskustvenih i novih saznanja nudimo najoptimalnija rešenja i time štedimo najpre vreme a onda i sve druge dragocene resurse na obostrano zadovoljstvo nas i naših klijenata.

industrijski objekti

Jezgro poslovanja kompanije Radun inženjering je izgradnja industrijskih objekata – prefabrikovanih hala za višestruke namene.

Detaljnije

stambena izgradnja

Ponosno ističemo da smo realizovali velike poduhvate gradeći kompleksne stambeno-poslovne objekte kao i značajan broj individualnih stambenih objekata.

Detaljnije

biogasna postrojenja

Uz visok stepen društvene odgovornosti, kao podrška u očuvanju životne sredine, ušli smo i u segment izvođenja građevinskih radova za biogasna postrojenja.

Detaljnije

SEGMENTI INDUSTRIJSKE IZGRADNJE

MONTAŽNE
AB KONSTRUKCIJE

Klasično armirani ili prednapregnuti betonski elementi izrađuju se u našim pogonima, odpremaju se na gradilišta i montiraju u sagalasnosti sa projektno-tehničkom dokumentacijom. 

BIOGASNA
POSTROJENJA

Namenski sistemi oplate koje koristimo za izgradnju biogasnih postrojenja nude rešenja koja se mogu prilagoditi različitim zahtevima, mestu izgradnje kao i uslovima u kojima se koriste. 

ČELIČNE
KONSTRUKCIJE

Čelične konstrukcije nude nova zanimljiva rešenja jer je ovakva vrsta konstrukcije pogodna za univerzalnu primenu bez obzira na namenu samog objekta. 

INDUSTRIJSKI OBJEKTI

Ubrajamo se u kompanije koje iza sebe imaju veliki broj izgrađenih montažnih AB hala za višestruke namene. Proizvodne hale, skladišta, hladnjače, mlekare, silosi, biogasna postrojenja samo su neki od objekata koji su rezultat predanog rada i zalaganja svih naših zaposlenih.

Pored betonskih konstrukcija izrađujemo i čelične konstrukcije. Elementi neophodni za izgradnju čeličnih konstrukcija  izrađuju se u radionici, odvoze se na gradilište i vrši se montaža na terenu. Tehnički zahtevni objekti poput prečistača otpadnih voda velikih kapaciteta, temeljnih konstrukcija kompleksa silosa za žitarice, takođe čine deo našeg bogatog iskustva.

Sertifikovani smo u skladu sa međunarodnim standardima još od 2013.