B.Palanka
B.Palanka
Proizvodni Pogon
+381 21 754 211 Pon - Pet 08:00 - 16:00 Drugo železničko naselje 11, 21400 Bačka Palanka office.bp@radun.rs
+381 21 60 43 260 Pon - Pet 07:00 - 16:00, Sub: 07:00 - 15:00 Branka Bajića 76, 21400 Bačka Palanka
SRPS ISO
ISO 9001:2015
SRPS ISO
ISO 14001:2015
SRPS ISO
ISO 45001:2018
KONTAKT

NOVE
TEHNOLOGIJE

Kontinuirana primena najnovijih tehnoloških dostignuća u cilju postizanja boljeg kvaliteta proizvoda i usluga.

BZNR

Posvećenost prevenciji i konstantnom smanjenju nivoa rizika sa aspekta zaštite bezbednosti i zdravlja na radu.

INOVATIVNOST

Permanentno unapređivanje naših proizvoda i usluga kroz implementaciju novih ideja, planova i njihovu realizaciju.

ŽIVOTNA
SREDINA

Odabirom energetski efikasnih materijala i odgovornim upravljanjem otpadom brinemo o zaštiti životne sredine.

PROFIL
KOMPANIJE

Naše prisustvo na tržištu prefabrikovanih betoskih konstrukcija datira još iz 1988. godine. Praktično i sveobuhvatno znanje stečeno dugogodišnjom praksom preduzeća GIP Građevinar dalo nam je čvrste temelje da nastavimo fokusirani ka svojim ciljeva. Objedinjavanjem ove dve firme, Radun inženjeringa i GIP Građevinara, nastavili smo sa dobrom praksom kroz prihvatanje i poštovanje veština iskusnih radnika. U isto vreme osavremenili smo se u tehnološkom i kadrovskom smislu kako bismo zadovoljili potrebe aktuelnog tržišta.

Konstantno smo nastojali da unapredimo naše poslovanje, proširivali smo paletu proizvoda i usluga kao i proizvodne kapacitete. Ideje su postajale planovi. U procesu realizacije planova uvek se razmišljalo o sledećem koraku.

 

industrijski objekti

Jezgro poslovanja kompanije Radun inženjering je izgradnja industrijskih objekata – prefabrikovanih hala za višestruke namene.

Detaljnije

stambena izgradnja

Ponosno ističemo da smo realizovali velike poduhvate gradeći kompleksne stambeno-poslovne objekte kao i značajan broj individualnih stambenih objekata.

Detaljnije

biogasna postrojenja

Uz visok stepen društvene odgovornosti, kao podrška u očuvanju životne sredine, ušli smo i u segment izvođenja građevinskih radova za biogasna postrojenja.

Detaljnije

VIŠE OD ČETVRT VEKA
TEŽIMO IZUZETNOSTI

RAZVOJNI PUT

1992.
OSNIVANJE FIRME RADUN EXPORT-IMPORT

Primarna delatnost firme bila je uvoz sirovina i repromaterijala kao i opreme za potrebe industrije i poljoprivrede.

1997.
OSNOVANA JE FABRIKA NECTAR

Firma Radun odlučuje se za greenfield investiciju i gradi fabriku za preradu voća i povrća Nectar sa sedištem u Bačkoj Palanci.

1998.
PROMENA OSNOVNE DELATNOSTI

Kroz rast i razvoj naše kompanije odlučujemo se da promenimo osnovnu delatnost firme i počinjemo da se bavimo proizvodnjom montažnih konstrukcija i inženjeringom.

2006.
PROŠIRENJE KAPACITETA

Pripajanjem privrednog društva GIP Građevinar iz Bačke Palanke proširujemo svoje kapacitete. Sedište firme se premešta u Bačku Palanku.

INVESTICIJE ZA BUDUĆNOST

Godine iskustva u radu sa investitorima i drugim zainteresovanim stranama naučile su nas da pažljivo osluškujemo njihove potrebe i u skladu sa tim im ponudimo najoptimalnija rešenja. U prilog tome da ulažemo veliki napor u težnjama da ostvarimo izuzetne rezultate govori i to da nam unazad godinama poverenje konstantno i iznova daju naši istaknuti regionalni investitori. 

Opredelili smo značajne raspoložive resurse, kako u ljudskom potencijalu, znanjima i veštinama, tako i kroz značajne investicije u namenske radijalne sisteme oplate neophodne za potrebe izgradnje biogasnih postrojenja. Ostvarujemo izuzetna postignuća i u ovom novom segmentu izgradnje prema kom smo se usmerili. 

2007.
MODERNIZACIJA

Proširujemo i modernizujemo svoje proizvodne kapacitete kao i infrastrukturu firme. Počinje sa radom nova fabrika betona što je doprinelo u poboljšanju produktivnosti naše proizvodnje.

2013.
SERTIFIKACIJA

Prvi put smo sertifikovani u skladu sa međunarodno priznatim standardima sistema menadžmenta 2013. godine uz konstantno stremljenje ka unapređenju naših proizvoda i usluga.

2017.
BIOGASNA POSTROJENJA

Svoje kapacitete, znanja i iskustva usmerili smo prema inovaciji u našem radu – građevinskom delu izgradnje biogasnih postrojenja.

2019.
ISO 45001:2018

U decembru 2019. godine izvršili smo migraciju sa standarda OHSAS 18001:2007 na zahteve standarda ISO 45001:2018 i na taj način prepoznato je da poslujemo u skladu sa najnovim zahtevima standarda menadžmenta za bezbednost i zdravlje na radu.

Sertifikovani smo u skladu sa međunarodnim standardima još od 2013.